Holidayhome 
Sauerland

Alte Schule Deifeld 10-12 personen 

Alte Schule Deifeld is een voormalig schoolgebouw en is oorspronkelijk in drie fases gebouwd, 1903, 1968 en 1985. Tussen 2018 en 2021 volledig  gerenoveerd tot vakantievilla .

De villa bestaat uit twee delen.

Het voormalige schoolgedeelte en de voormalige beheerderswoning. De beheerderswoning kan apart worden gehuurd en heeft een eigen entree, balkon en tuin.

De woning is gelegen over drie etages. Bij binnenkomst leidt een halve trap omhoog naar de woonverdieping. hier bevinden zich de ruime moderne keuken, de grote eettafel voor 12 personen, een ruime woonkamer met TV , de garderobe en apart toilet.

De keuken is voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, oven en magnetron, royale  koelkast en vriezer en voldoende servies en kookgerei.

De woonkamer geeft toegang tot het balkon (ochtendzon) en vandaar ook naar de tuin waar ook 's middags op het terras van de zon genoten kan worden. In de tuin is een speel/klimtoestel voor de kinderen.

Via het trappenhuis ligt boven de woonverdieping de slaapetage met 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft 3 bedden en een babybed en beschikt over een badkamer en suite met douche, wasbak en toilet. Slaapkamer 2 heeft 3 bedden, slaapkamer 3 heeft 2 bedden en een baby/peuterbed. Op deze verdieping is een aparte badkamer en apart toilet.

Via het trappenhuis wordt de slaapverdieping in het souterrain ontsloten (half verdiept). Hier bevinden zich 2 slaapkamers met elk 2 bedden, de ruime badkamer met douche, toilet, wasbak en sauna voor 2 met infrarood en finse kachel, en een apart toilet met wasbak.

Alle bedden kunnen naar keus als twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed worden opgemaakt. Voor de twee babybedden is beddengoed aanwezig. Er is 1 kinderstoel.