HAUS AM WILDE AAR
Holidayhome

Alte Schule Deifeld is onze nieuwe lokatie per september 2018 geopend, gelegen in het dorp naast Haus am wilde Aar. Deze zeer ruime, moderne vakantiewoning, is geheel gerenoveerd en gesitueerd in een voormalig schoolgebouw waardoor het een bijzondere lay out heeft 

De woning telt 11 slaapkamers, 6 badkamers en 6 toiletten en is standaard ingericht voor maximaal 25 personen. De Woning is geschikt voor 20-25 personen. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden. In de woonkamer is een lange eettafel waar het hele gezelschap aan kan tafelen. De begane grond is toegankelijk voor mindervaliden waar zich ook een slaapkamer met badkamer en suite bevindt. 

De woning bevindt zich in aan de rand van het dorp en is een mooie uitvalsbasis voor wandelen, fietsen, skiën en al het andere moois wat het Sauerland te bieden heeft.De ruime woonkamer waar je met zijn allen makkelijk aan de eettafel past is uniek. De hele vakantiewoning is geheel gerenoveerd met een afwerking en inrichting van deze tijd.

De slaapkamers zijn allemaal voorzien van boxspringbedden en kunnen naar wens als eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed worden opgemaakt. De opmaak van bedden is inbegrepen evenals handdoeken en keukendoeken. Er zijn twee kinderbedden en 2 kinderstoelen aanwezig. Eventueel kan een extra bed worden geplaatst. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij de woning hoort het royale terras waar men de hele dag van de zon kan genieten, een ruime parkeerplaats en een grasveldje voor de kinderen. Bij het terras is een grote kogelbarbecue ter beschikking en een vuurkorf, maar u kunt ook grillen in het grilhuisje.

Prijzen en beschikbaarheid