Holidayhome 
Sauerland

Haus am Wilde Aar 12-16 personen


Indeling vakantiewoning

De vakantiewoning bestaat oorspronkelijk uit 2 woningen welke met een tussendeur zijn verbonden. De woning wordt nu als één grote vakantiewoning verhuurd en is geschikt voor 12 tot 16 personen. De woning telt 6 slaapkamers, 3 badkamers en 3 separate toiletten. Elke slaapkamer heeft twee boxspringbedden die als 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden. Op 2 slaapkamers is  een extra stapelbed aanwezig. Daarom is de woning zeer geschikt voor 12 volwassenen en 4 kinderen. Er zijn 2 extra babybedden aanwezig en nog een klapbed voor een extra kind.

De woning beschikt op de eerste verdieping over een ruime keuken met grote eettafel voor het hele gezelschap, een woonkamer met TV. Op de begane grond bevindt zich een tweede keuken met eettafel, woonkamer met TV en houtkachel. Ideaal als een deel van het gezelschap apart TV wil kijken of zich terug wil trekken. De woning is geheel voorzien van satelliet tv en gratis wifi.  

De woning is voorzien van royaal zonnig balkon, een afgesloten tuin en een grote gemeenschappelijk tuin met appelbomen waar u kunt barbecueën, voetballen of een vuurtje kunt stoken bij de vuurplaats. In de appelgaard staan twee picknicktafels.