Holidayhome 
Sauerland

 Indeling vakantiewoning 12-16 personen 

Deze ruime vakantiewoning  telt maar liefst 240 m2 en heeft zes slaapkamers, drie badkamers en vier toiletten en twee keukens en twee woonkamers. Ideaal voor grote gezelschappen die ruimte willen. U komt binnen via het grote balkon aan de voorzijde in een ruime hal en een gang die 4 slaapkamers en 2 badkamers ontsluitAan de rechterzijde ligt de woonkamer en woonkeuken over de gehele diepte van de woning.  De woonkeuken is gescheiden van het zitgedeelte door het originele vakwerk. In de keuken staat een lange eettafel waar u met groot gezelschap kunt zitten. Op het balkon kunt u van zonsopgang tot zonsondergang heerlijk vertoeven terwijl u de beek de Wilde Aar hoort stromen. Tevens kunt gebruik maken van de tuin met picknicktafels waar u kunt barbecueën.

 

Elke slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel en twee boxspringbedden welke als twee eenpersoons of een tweepersoonsbed is op te maken. Op 1 slaapkamer staat een extra stapelbed.  Er is een kinderbed en eventueel een extra logeerbed voor een extra kind. Er zijn twee aparte badkamers met douche en wastafel en een met bad en twee aparte toiletten. 

In de linkervleugel  bevinden zich een ruime ouderslaapkamer met dubbelbed, babybed en een stapelbed, een tweede slaapkamer met 2 bedden die zowel als twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed opgemaakt kunnen worden en de badkamer. 

Op de Begane grond is een extra toilet, keuken en woonkamer met houtkachel. Dit deel geeft tevens toegang tot de omheinde tuin. Ideaal voor kleinere kinderen of bijvoorbeeld een hond

Tevens heeft u beschikking over de grote speelweide met picknicktafels, een ruim aanbod aan schommels, klimtoren en glijbaan en een vuurplaats. In de garage staat een picknicktafel waar u gebruik van kunt maken. en voor de kleintjes kinderfeitsje en skelter en slee voor in de winter.